Stress en burn-out coach

Hallo, ik ben Hanne en ik studeerde af als master biomedische wetenschappen aan de Universiteit Hasselt.


Na mijn opleiding vond ik het vanzelfsprekend om een stap verder te zetten in de onderzoekswereld, want hier was ik toch goed in? Ik heb dan ook gewerkt als doctoraatstudent waarbij ik mij verder heb kunnen verdiepen in de gezondheid van het menselijk lichaam. Hoewel ik nog steeds tevreden was met de opleiding die ik had gekozen, kwamen toch dezelfde vragen keer op keer doorheen mijn hoofd dwalen: “Is dit wat ik écht wil doen?” “Wie ben ik eigenlijk?” “Wat wil ik graag bereiken en hoe wil ik doorheen het leven gaan?”

 


Dit heeft tot een boeiende zoektocht naar mezelf geleid waarin ik al snel merkte hoe sterk lichamelijke en mentale gezondheid samenhangen. Ik heb mij verder ontwikkeld tot coach met een aantal interessante opleidingen, zoals stress en burn-out en loopbaanbegeleiding. Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij een erkend loopbaancentrum van VDAB, waardoor er gebruik gemaakt kan worden van loopbaancheques. Naast individuele coachgesprekken binnen praktijk Cocoon, geef ik verschillende groepslessen binnen fitnessclubs, gaande van yoga tot cardiotraining en krachttraining.

 

Zelf vind ik het enorm belangrijk dat je je mentaal en emotioneel goed kan voelen in je lichaam. Want elke verandering start met jezelf: jouw authenticiteit, talenten en waarden. Ik ben graag jouw sidekick die je ondersteunt doorheen jouw eigen proces naar een gelukkiger (werk)leven. Een leven waarin “volledig jezelf durven zijn” centraal kan staan.


Je kan me bereiken op mijn mailadres: hanne.belien@praktijkcocoon.be

Of op mijn telefoonnummer: 0496/86.16.00


Tot ziens!

Hanne Beliën