JELLE SMITS

Mental Coach

Ik ben Jelle Smits en woon samen met mijn liefdevolle partner in Hasselt. Ik ben erg gepassioneerd door het menselijk lichaam en geest, meer bepaald de holistische kijk op de mens.


In 2016 ben ik afgestudeerd als Bachelor in de orthopedagogie en door mijn groeiende interesse in het lichaam heb ik aansluitend een tweejarige opleiding Personal Trainer en Sportverzorger gevolgd.


Wat mij dan al snel duidelijk werd, is dat het mentale aspect niet los staat van het fysieke en dus heb ik mij in 2019 ook bijgeschoold in Professional Mental Coaching en vervolgens in Systemic coaching.

Begin 2021 heb ik mij verder verdiept in krachttraining en heb ik de strenght en conditioning opleiding bij gym W&S afgerond.

 

Ik werk al enkele jaren als personal trainer en heb gedurende deze periode ontdekt dat ik meer wil bieden dan enkel fysieke ondersteuning. Ik ben zelf door een lang maar mooi proces gegaan en hierdoor is het mij heel duidelijk geworden dat ik deze kennis over zelfontwikkeling met jullie wil delen.

 

Mijn doel is om jou zowel fysiek als mentaal de beste ondersteuning te kunnen bieden. Want volgens mij zijn deze twee facetten onlosmakelijk met elkaar verbonden.


CLEAR BODY  &  CLEAR MIND


U kan me bereiken op het mailadres:

jelle.smits@praktijkcocoon.be

of op het telefoonnummer:

0486/16.22.21